رستوران خوب قزوین

طبخ غذایی آرمانی؛ در رستوران خوب قزوین


اگر بی اغراق بخواهیم از قزوین بگوییم، قزوین شهر فرهنگ و هنر است. شهری که تار و پودش ازمدنیت، ادبیات و تاریخ شکل گرفته، شهری سراسر از نقش و نگاره های سنتی که هر کوی و محلش رنگ و بویی از یک قطعه تاریخ دارد؛ از درب کوشک گرفته تا محله پنبه ریسه و راه چمان که هرکدام برای خود یک سینه سخن دارند!
مصرع بسیار سفر باید کرد تا پخته شود خامی، مصداق بارزی برای کهن شهر قزوین است. قزوین که یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است، به دلیل نزدیکی اش به تهران، درکنار پتانسیل های بالای گردشگری می تواند به عنوان یک مقصد مورد هدف قرار گیرد.
یکی از حسن های این دیار مینودری، وجود چندین رستوران خوب در سطح شهر است و یکی از معایب آن که سبب شده قزوین به عنوان مقصد بین راهی و گذر گردشگری، تعریف شود عدم هتل های چند ستاره است از این رو کمتر گردشگری راضی می شود شبی را در قزوین بگذراند.



رستوران آرمانی قزوین

رستوران خوب قزوین کجاست؟


اما همین نصف روزی که گردشگران در قزوین می مانند محال است دلشان نخواهد دلی از عزا در آورند و ناخنکی به قیمه نثار، غذای سنتی و خوب قزوین بزنند؛ چراکه یکی از دلچسب ترین تفریحات یک سفر، خوردن غذای معروف آن شهر است.
اما برای کسی که قزوین را نمی شناسد رستوران خوب قزوین واقعا کجاست؟ رستوران آرمانی جزو یکی از بهترین رستورا‌ن‌های شهر است که سکوت و آرامش آن، در کنار دکوراسیون داخلی جذاب و البته غذاهای باکیفیت و خوشمزه اش، همۀ آن چیزی است که مسافران خسته از هیاهوی شهری و شلوغی و استرس روزمره به آن نیاز دارند. مدیریت صحیح و رستوران داری یکی ازبارز ترین خصوصیات یک رستورا ن خوب است؛ چراکه یک مدیر با حرفه می تواند در هر شرایطی رستوران را در بهترین شکل ممکن مدیریت کند.
انتخاب یک سرآشپز نقش مهمی در خوب بودن یک رستوران دارد و از وظایف یک مدیر با تجربه است. از دیر باز، رقابت میان سرآشپزها دنیای بزرگی است و امروزه این رقابت در قزوین و در بین چند رستوران خوب، بسیار قوی و حساس است. بنابراین خوب بودن یک رستوران در گرو سر آشپز آن رستوران است و خوب بودن سرآشپز یک رستوران خوب در گرو مواردی نظیر خلاقیت، علاقه به آشپزی، داشتن روحیه کاری، نظم و ... است که بیشتر با آن آشنا می شویم.



خلاقیت و عشق به کار


قدرت خلاقیت از مهم ترین ویژگی هایی است که یک سرآشپز را از سایرین متمایز می کند. یک سرآشپز خوب دارای فکری خلاق است و همیشه مشتاق است تا طعم های خاص را کشف کند. خلاقیت سرآشپز در چگونگی ارائه غذا به مشتری و چگونه ظاهر شدن آن در دید مشتری تأثیر به سزایی در خوب بودن یک رستوران دارد. یک سرآشپز خوب همیشه شور و شوق بسیار زیادی نسبت به تهیه غذا دارد و همواره از انتخاب مواد غذایی ، تهیه غذا ، تهیه منو و تمامی فرآیند های مربوط به تهیه غذا لذت می برد درست همانند رستوران آرمانی که خلاقیت سرآشپز سبب شده تا غذایی بی نظیر با طعم و رنگی خاص در آن سرو کنید.



داشتن روحیه و توجه کافی به محیط رستوران


قدرت خلاقیت از مهم ترین ویژگی هایی است که یک سرآشپز را از سایرین متمایز می کند. یک سرآشپز خوب دارای فکری خلاق است و همیشه مشتاق است تا طعم های خاص را کشف کند. خلاقیت سرآشپز در چگونگی ارائه غذا به مشتری و چگونه ظاهر شدن آن، در دید مشتری تأثیر به سزایی در خوب بودن یک رستوران دارد. یک سرآشپز خوب همیشه شور و شوق بسیار زیادی نسبت به تهیه غذا دارد و همواره به انتخاب مواد غذایی سالم و تازه، تهیه منو و تمامی فرآیند های مربوط به تهیه غذا اهتمام ویژه می ورزد.
درست همانند رستوران آرمانی که خلاقیت سرآشپز سبب شده تا غذایی بی نظیر با طعم و رنگی خاص در آن سرو کنید.



جوجه مکزیکی آرمانی قزوین

داشتن روحیه و توجه کافی به محیط رستوران


یک سرآشپز خوب باید از روحیه کسب و کار و مدیریت بالایی برخوردار باشد چراکه او آشپزخانه ای را اداره می کند که در آن بهترین مواد غذایی با بالاترین کیفیت را برای مشتری تهیه می کند. در واقع یک سرآشپز خوب خیلی دقیق به جزئیات توجه می کند. نباید از یاد ببریم که آشپزی علمی است که به عناصر و جزئیات وابسته است و مقدار و میزان در آن نقش بزرگی را ایفا می کند. سرآشپز خوب باید به خوبی از این عناصر و مقادیر اطلاعات کافی داشته باشد.

کیفیت؛ نشان برنده یک رستوران خوب داشتن تیم حرفه ای از دیگر خصوصیاتی است که می تواند توصیف خوب یا خوب ترین را برای یک رستورن به ارمغان آورد، سرآشپز عضوی از یک تیم بزرگ است که با همکاری تمامی اعضای این تیم، باید منجر به ارائه یک غذای با کیفیت و در نهایت جلب رضایت مشتری شود.

در این تیم تمامی افراد باید به طور هماهنگ کار کنند تا غذای مشتری با کیفیت بالا و در زمان مورد نظر تهیه گردد.

طبخ و تهیه غذایی با کیفیت بالا، دارای طعم لذیذ و درعین حال زیبا ، نیازمند تکنیک ها و مهارت های بسیار زیادی است که طی سالیان دراز با تمرین و کسب مهارت بدست می‌آید. خوشبختانه سر‌آشپزمعروف آرمانی،این رستوران خوب قزوین، با سبقه طولانی خود، همواره در جهت ارتقای مهارت، تمرین و کسب دانش در تلاش است.

در کنار تمام این نکات، یک سرآشپز عالی توانایی مدیریت چندین کار به طور هم زمان را دارد. وی مسئول تمامی عناصری است که به طور هماهنگ در زمان معین کنار یکدیگر قرار می گیرند تا یک وعده غذایی لذیذ و با کیفیت حاصل گردد.

یک سرآشپز خوب باید، اطمینان داشته باشد که تمامی عوامل در زمان معین با کیفیت بالا و در جای صحیح قرار دارند و همچنین وی همیشه متعهد به تهیه غذا با بهترین کیفیت است. کیفیت یکی از ارکان اصلی غذاهای رستوران آرمانی است.

این که یک رستوران برای طبخ غذا از بهترین مواد اولیه تازه با ارزش تغذیه‌ای بالا و شیوه طبخ صحیح استفاده کند،‌ به تنهایی نمی‌تواند ملاک خوب بودن یک رستوران باشد. شاید یک رستوران از نظر تغذیه، غذای باکیفیتی در اختیار مشتری قرار دهد؛ اما ممکن است از نظر بهداشت و ایمنی هنگام تهیه غذا، مواردی را زیر پا گذاشته باشد که تهدید‌کننده سلامت غذا و حتی مشتریان باشد. نکته حائز اهمیت دیگری که در اینجا وجود دارد این است که قیمت بالای غذا، الزاما نشان دهنده استفاده از بهترین مواد اولیه برای تهیه غذا نیست، اما اگر این قیمت از حد متعارف آن پایین‌تر باشد باید بیشتر به کیفیت پایین غذا مشکوک شد. بی شک یکی از با کیفیت ترین غذاهایی که می توانید سرو کنید در این رستوران است چراکه رستوران آرمانی با در نظر گرفتن تمامی مولفه ها از جمله، تازگی مواد مصرفی و آشپزی حرفه ای سعی دارد، غذاهایی را به مشتریان خود، ارائه دهد که نه تنها آن را نخورده باشید بلکه، مزه آن تا مدت ها در ذهنتان باقی بماند.

اگر تصمیم دارید اوقاتی را در رستوران آرمانی،این رستوران خوب قزوین به سرو غذا بگذرانید، پیشنهاد می کنیم قیمه نثار ویژه آرمانی را، امتحان کنید.

این غذای سنتی در بین بسیاری از گردشگران و هم چنین قزوینی ها خواهان زیادی دارد و ممکن است زود تمام شود، پس هنگامی که پا به رستوران آرمانی گذاشتید، در سفارش این غذای محبوب تردید نداشته باشید و کمی عجله کنید. به هر حال اگر فرصت سرو قیمه نثار قزوین را از دست دادید، سایر غذاهای رستوران آرمانی را میل نمایید که گذراندن اوقات و سرو غذا در این رستوران خالی از لطف نیست.

رستوران آرمانی قزوین



تلفن تماس : ۰۲۸-۳۳۳۲۱۰۳۰
قزوین، خیابان فلسطین غربی، چهار راه عمران، بعد از جهاد کشاورزی